Szezon várható kezdése

Kedves leendő vásárlóink, partnereink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy idén is nagyon szép sárgabarack termés várható.Állunk rendelkezésükre idén is.A bajai piacon szezonban, minden szerdán és szombaton megtalálnak majd bennünket, de akinek Baja messze van, annak Szekszárdra és környékére is kiszállítjuk nagyobb tétel rendelése esetén.
Bizonyára tudják, hogy idén megkezdődik a Bajai piac felújítása, a mi bérelt asztalunkat ez még az idén nem érinti, így a szokott helyen – a 274-es asztalnál – a Joker kocsma mellett, megtalálnak bennünket.

Állunk rendelkezésükre idén is.

A bajai piacon szezonban, minden szerdán és szombaton megtalálnak majd bennünket, de akinek Baja messze van, annak Szekszárdra és környékére is kiszállítjuk nagyobb tétel rendelése esetén.

Felújított bajai piac látványterve

Várunk mindenkit aki friss, fán érlelt, nagy szemű sárgabarackot (kajszit) – szeretne vásárolni. Idén is nagy figyelmet fordítunk a minőségre, kezdve a fák metszésétől, befejezve a gyümölcsök válogatásával.

A szezon várhatóan június közepén-végén kezdődik az időjárás függvényében!

Nagy öröm számunkra, hogy az idén a kistermelői engedélyt is megkaptuk. Így tudjuk a kínálatunkat bővíteni: a hamburgi muszkotály szőlő mellé termelői mézet, birsalmát is kínálunk, illetve a csemege szőlő szürete után várhatóan lesz 100 százalékos szőlőlé is.

A kajszibarack szezon kezdetéről, a különböző fajták éréséről, a honlapunkon tájékoztatjuk majd napra készen az érdeklődőket.

Ne feledjék: nálunk a fáról egyenesen a vásárlóhoz kerül a friss gyümölcs!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük